‘Ljubav djeci prije svega’ ovogodišnji je moto Dječjeg tjedna

Društvo naša djeca i ove godine organizira Dječji tjedan, tradicionalnu godišnju akciju koja je programom i aktivnostima u potpunosti posvećena djeci. Dječji tjedan počinje danas, a završava u nedjelju, 8. listopada.

Ciljevi Dječjeg tjedna su usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, organizirati posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu tijekom trajanja Dječjeg tjedna, pokrenuti nove akcije od šireg značaja za razvoj i odgoj djece te poticati volonterski društveni i stručni rad odraslih s djecom te aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne zajednice i šire.

Već ovoga četvrtka mali ‘delegati’ iz OŠ Tina Ujevića te mališani iz vrtića ‘Osmijeh’ svoja će mišljenja i prijedloge izreći gradonačelniku Željku Buriću prilikom tradicionalnog posjeta, kojeg ove godine vodi učiteljica Loredana Huljev.

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.