Loše vrijeme odgodilo otvorenje Trgića

Zbog lošeg vremena odgođeno je otvorenje Trgića, nove Adventurine lokacije u Barakovićevoj ulici, pa će umjesto večeras biti otvorena  sutra s početkom u 19 sati.

U sklopu otvaranja nastupit će  stand-up komičar Vlatko Štampar kao prvi u nizu komičara okupljenih u zagrebački Lajnap kolektiv te već najavljeni Scifidelity Orchestra, kao i šibenski DJ Bake. Na Trgiću u 21 sat započinje i novi glazbeni program pod ravnanjem M.S.A.Q.-a naziva City Sessions, a pridružit će im se Boris Plazibat na saksofonu.

Podsjetimo, bogat program najavljen za sutra ide kako je i najavljeno, bez izmjena, pa vas sutra u 10 i 11 sati u Galeriji Matija očekuju dvije izvedbe Virkove predstave Čudnovati Snjegović i radionički program koji će biti nastavljen radionicom izrade ukrasa od balona u prijepodnevnim satima, dok je za 17 sati zakazana radionica Nacionalnog parka Krka na kojoj će biti izrađivane 3D čestitke. Program Parkića započinje u 11 sati u nastupom šibenskog dua Baby Kate&M, bit će nastavljeno Mini Božićnim Diskom za najmlađe s početkom u 19 sati, a u večernjim satima očekuje vas dugo iščekivani koncert najboljeg europskog tribute benda RHCP Real Tribute najavljen za 21 sat.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.