Luka Budin sa šibenskog Studija energetike osvojio nagradu ‘Inovacijom do poslovne prilike’

Luka Budin, student dislociranog preddiplomskog sveučilišnog Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku, izradom prediktivne analize potrošnje na osnovu povijesnih mjerenih i meteoroloških podataka osvojio je drugo mjesto na natječaju ‘Inovacijom do psolovne prilike’.

U organizaciji tvrtke mStart u ožujku je predstavljen natječaj ‘Inovacijom do poslovne prilike’ za akademsku godinu 2016./2017. Studenti su trebali ponuditi tehnološko rješenje iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje kao odgovor na postavljene stvarne izazove u poslovanju Agrokora i to na način kako je određeno u uvjetima natječaja.

Na izazov ‘Energetska učinkovitost proizvodnog pogona Zvijezda’ odgovorio je student FER-a Filip Šaina izradom web aplikacije ‘Arthur’ i osvojio prvo mjesto.
Na isti izazov odgovorio je  i  student Studije energetike i osvojio drugo mjesto.

Podsjetimo, prvi šibenski sveučilišni studij u listopadu 2015. svečano je otvorio svoja vrata i privukao studente iz cijele Hrvatske. Nositelji studija su Fakultet elektrotehnike i računarstva i Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, dok je šibenska agencija Kocka radila na projektu marketinškog jačanja Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.