Majice i šalovi Funcuta od ponedjeljka na Poljani

Navijačke majice dugih rukava s kapuljačama, majice kratkih rukava kad malo zatopli, sve s natpisom i obilježjima naše navijačke skupine od ponedjeljka će se po promotivnim cijenama prodavati na Poljani. Bit će i šalova, vrijednih rekvizita koji su uvijek dobrodošli u navijačkoj kolekciji. Akcija se naravno događa u sklopu akcije ‘Šibenik gori’ kojom se obilježava 30 godina osnutka vjernih navijača, a datum je vezan za utakmicu Šibenka- Bosna 1983. kada je koševima Dražena Petrovića iz slobodnih bacanja Šibenka postala prvak bivše države.

Program obilježavanja:

-8.travnja 2013. u 18:00 sati-

Svečana akademija  u Hrvatskom narodnom kazalištu povodom 30 godina povijesne utakmice Šibenka-Bosna i osnutka  Šibenskih Funcuta

 

-9.travnja 2013.-

Dobrovoljno darivanje krvi  u prostorijama Crvenog križa od 8 do 16 sati

 

-10. travnja 2013.-

u  17 sati polaganje vijenaca za Funcute koji su poginuli u Domovinskom ratu na spomen ploču na Baldekinu

u 18 sati okupljanje na Starom pazaru

-20:30-

ŠIBENIK  GORI

Ovo je pozivnica svima kojima je krv narančasta neka se pridruže i neka postanu dio povijesne proslave osnutka Šibenskih Funcuta. Budite dio veličanstvene koreografije koja će osvijetliti Šibenik svjetlom tisuća baklji.Svaki kvart, svaka ulica, ekipa organizirajte se između sebe i uveličajmo proslavu u našem voljenom gradu.

-21:30-

NARANČASTA NOĆ – SVI NA RIVU

Koncert na parkingu ispred caffea Domino u Docu

 

-13.travnja 2013.-

13 sati Okupljanje u prostorijama Udruge

15 sati Korteo od Udruge do stadiona

Šibenik-Hrv. Dragovoljac u 16 sati

Koncert ispred zgrade Županije u 21 sat

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.