Mali chefovi o’financija dobili diplome i edukativne bojanke

Na radionici “Mali chef o’financija”, koja se održala u Gradskoj knjižnici od 7. do 9. kolovoza, djeca  u dobi od 5 do 12 godina naučila su kako i zašto štedjeti, kako izračunati kamatu na štednju, kao i kako racionalno trošiti novac koristeći i računajući popuste. Da je tome tako, svjedoči diploma kojom dokazuju da su s odličnim uspjehom savladali osnove upravljanja svojim novcem i da se s pravom mogu nazivati malim šefovima i šeficama od financija.

Udruga Franak  s ponosom je predstavlila dvadeset četiri mala šefa od financija-Helena, Vittorio, Paula, Gabrijela, Karlo, Lucija, Ante, Ivan,Saša, Lemona, Hana, Matej, Marko, Jakov, Tonka, Ivo, Vito, Anika, Lucian, Mihael, Antonio, Mateo, Marin i Mirna.

Zahvaljujući tvrtki Evenio iz Varaždina budućim mladim guvernerima i viceguvernerima udruga Franak poklonila je edukativne bojanke ‘Čemu služi novac’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.