Mali korak za Jadroliniju, velik za Zlarinjane i Prvićane: Na ‘prugu’ za Šibenik neće trebati trčati već u 18 sati

Zlarinjani su se izborili da zadnja brodska linija prema Šibeniku više nije ona u 18, već u 21,40 sati. U dogovoru s predstavnicima Mjesnog odbora Prvić složili su se kako im je večernja linija i više nego potrebna i krenuli u akciju, da bi naposlijetku minimalnom izmjenom u rasporedu vožnje uspjeli dobiti večernju liniju preko ljeta.

– U dogovoru s Prvićanima kontaktirali smo Agenciju za linijski obalni promet i dobili odgovor kako možemo raditi što hoćemo ukoliko ćemo ostati unutar postojećih milja. Tako smo se zajednički dogovorili da preko ljeta ukinemo jutarnju radničku liniju koja u 4,45 sati kreće iz Vodica, i dodamo ovu u 21,40 sati koja kreće sa Zlarina – kazao nam je predsjednik Mjesnog odbora Zlarin Antoni Biberica.

Riječ je, napominje, o liniji koja će prometovati tijekom srpnja i kolovoza, a povratkom đaka u školske klupe i završetkom ljeta, brodske linije vraćaju se ‘na staro’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.