Marinetek iz Remonta preselio proizvodnju na Pode: Brzo su se aklimatizirali i odradili prvi posao na rijeci

Marinetek, šibenski proizvođač pontona, preselio je svoje pogone u Gospodarsku zonu Podi gdje je odmah i nastavljena proizvodnja za aktualne naručioce.

– Dolaskom novog koncesionara u Remontno brodogradilište u Šibeniku morali smo napustiti prostor na kojem smo do sada poslovali, da kažem, naći novo mjesto pod suncem. Nakon što smo 15 godina poslovali na toj lokaciji uzeli smo u najam 2.000 četvornih metara zatvorenog prostora na Podima gdje smo se vrlo brzo aklimatizirali i prije mjesec dana nastavili proizvodnju. Uz direktora i predradnika na Podima je zaposleno deset radnika, a uredski su nam prostori sada u zgradi nekadašnje Slobodne plovidbe u šibenskoj Dragi – kaže nam Boris Miškić, direktor Marineteka.

Tvrtka koja je opremila pontonima marinu u Mandalini i komunalnu luku Vrnažu konstantno prima narudžbe za nove poslove.

– Lani smo opremili marinu Agaro u Marini kraj Trogira, uskoro slijedi otvaranje ACI-jeve marine u Rovinju za koju smo radili pontone te našeg prvog posla na rijeci, Marine Vukovar. Radimo trenutno pontone i opremu za Jadranovo kraj Crikvenice te pontone za sajam nautike u Splitu – nabraja Miškić.

Marinetek pontoni, osim u Šibeniku proizvode se u Latviji, Portugalu, Dubaiju, SAD-u, Rusiji, Švedskoj i Finskoj, no pontoni koje proizvodi Marinetek u Šibeniku 2008. godine proglašeni su najkvalitetnijim pontonima unutar cijele Marinetek grupacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.