Marodi, OTP banka, čak i svjetski poznati modni trgovački lanac u potrazi za radnicima! Prijavite se

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

OTP banka, uspješna i ugledna institucija koju su njeni klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu is jakim tradicionalnim uporištem, trenutno proširuje svoj tim na području Zagreba, Zadra i Splita. Traži se: Analitičar u Direkciji za kvantitativne analize, tržišni i operativni rizik, Sektor upravljanja rizicima. Uvjeti za ovaj posao uključuju: VSS – matematičkog smjera, radno iskustvo, napredno poznavanje rada na PC-u (Word, Excell, Acess, PowerPoint), aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje programskih jezika SAS, Python ili R (poželjno). Što još trebate zadovoljiti, provjerite u natječaju. Sretno s prijavama!

LPP Croatia d.o.o., vodeći modni trgovački lanac odjećom u Poljskoj, ima otvorene 4 radne pozicije za rad u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu! Store Manager, Logistic & Loss Prevention Officer, samo su neke od pozicija koje možete potražiti na linku, pravovremeno se informirati o uvjetima i prijaviti se na vrijeme. Sretno!

Marodi d.o.o., vodeći domaći proizvođač suhe tjestenine s prepoznatim asortimanom proizvoda premium kvalitete, proširuje svoj tim i zapošljava Voditelja ključnih kupaca/Key Acconut Managera za rad na području cijele Hrvatske. Ključne odgovornosti uključuju razvoj poslovanja s ključnim kupcima u skladu s prodajnom strategijom tvrtke i zajedničkim poslovnim planovima. Prijavite se putem linka.

Pevec zapošljava Voditelja programa u prodajnom centru u Makarskoj. Na ovom ćete poslu preuzeti odgovornost za ostvarenje plana prometa programa, odgovornost za pridržavanje propisanih vizualnih standarda te ćete samostalno upravljati timom djelatnika. Klikom na brzom prijavu poslat ćete svoje podatke poslodavcu. Stoga ne oklijevajte i sretno!

Ordizag Trgovina d.o.o. zapošljava prodavača u Zagrebu, Zadru, Splitu. Za ovu poziciju potrebna vam je srednja stručna sprema, jednogodišnje iskustvo, napredno poznavanje engleskog jezika te vještine u programima: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet. Zanima vas ova pozicija. Klik na prijavu!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.