Maslinari predajte uzorke na ocjenjivanje za Dane mladog maslinovog ulja u Dalmaciji

Do 20. studenoga primaju se uzorci maslinovog ulja za ocjenjivanje uoči osme manifestacije ‘Dana mladog maslinovog ulja u Dalmaciji’, koju će u Vodicama, 8. prosinca, organizirati Udruga dalmatinskih uljara u suradnji s Udrugom senzornih analitičara Olea i Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije.

Potrebna količina za ocjenjivanje je pola litre ulja, a cijena po uzorku je 300 kuna. Ocjenjivat će se kemijski parametri i organoleptika. Cijena, osim analize uzorka, uključuje svečanu večeru za jednu osobu na završnoj večeri dodijele priznanja i nagrada. Uzorak ulja i uplata se može dostaviti u uljarama ili uplatiti na IBAN: HR6224070001100331920, u opis plaćanja obavezno staviti: ‘sudjelovanje na VIII. manifestaciji te ime i prezime’, a u poziv na broj odobrenja upisati MIBPG broj ili OIB poljoprivrednog gospodarstva te s uzorkom dostaviti na adresu Udruge Ivana Gundulića 25, Vodice.

Obrazac prijave preuzmite OVDJE.

olea

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.