Ministar Krstičević s gasiteljima na Promini: Vi ste heroji u miru koji pomažu svom narodu

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Požar na Promini koji danas gase 250 vatrogasaca i stotinjak pripadnika Hrvatske vojske obišao je jutros ministar obrane Damir Krstičević zahvalivši svima koji su sudjelovali u gašenju te poručivši kako je hrvatski vojnik uvijek sa svojim narodom.

– Još jednom ispred cijele Hrvatske, Ministarstva obrane, Glavnog stožera oružanih snaga želim vas pozdraviti i zahvaliti. Vama, kao i svim drugim vojnicima, vatrogascima, policajcima i mještanima koji ovih dana, sinoć i noćas ovo čine. Vidimo da imamo ugrozu. To je požar otvorenog plamena, a meni je drago, da smo uz ogroman angažman države, svih elemenata u državi, skupa u jednom partnerstvu, zajedništvu i sinergiji, kao što je bila u Domovinskom ratu, uspjeli zajedno obraniti i Drniš te dio na benkovačkom području. Hvala dragom Bogu, nitko nije stradao. Za sada nema zapaljenih kuća. Ima uništene imovine, ali nema izgubljenih života i to je najveća vrijednost, poručio je Krstičević.

Hrvatski vojnik je, naglasio je ministar, uvijek sa svojim narodom.

– Tu smo uz svoj narod i to je naše obaveza i još jednom, dečki, radite sjajan posao, kao i naši piloti kanadera i air tractora. Danas, zajedno s njima, vi ste heroji u miru koji pomažu svom narodu. Na to moramo biti ponosni, to je naša zadaća i naša obaveza, poručio je Krstičević.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.