Miran dan na Hitnoj: Posljedice pretjerivanja s hranom i pićem tek će se vidjeti

Žurne službe Šibenika danas su obišli šibensko-kninski župan Goran Pauk i zamjenik gradonačelnika Šibenika Paško Rakić. Uz šibenske vatrogasce, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave šibensko-kninske te Županijski vatrogasni operativni centar, DUZS – Služba za vatrogastvo Šibenik i Županijski centar 112 posjetili su i dežurnu ekipu Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Opće bolnice Šibensko-kninske županije te im svima poželjeli sretnu novu 2019. godinu i zahvalili na predanom radu tijekom protekle godine.

2 (Custom)

– Već tradicionalno nakon novogodišnje noći obilazimo ove bitne javne institucije o kojima ovise mir, sigurnost i zdravlje građana. Lijepo vidjeti ljude kako nakon velikog slavlja rade svoj posao na zadovoljstvo svih i u svakom slučaju ovo je lijepa, radna, postnovogodišnja slika, kazao je Pauk.

3 (Custom)

– Želja nam je doći među te ljude koji brinu o našoj sigurnosti i redu za naše sugrađane i grad. Nastojimo im malo olakšati rad u blagdanske dane i raspitati se kako je protekla noć na području grada Šibenika, na terenu i malo se družiti s njima, rekao je Rakić.

10 (Custom)

– U svim novogodišnjim noćima imamo posla, ali protekle noći nije bilo previše posla, nije bilo težih ozljeda, a i nama koji smo jutros preuzeli smjenu uglavnom je mirno i nema presinga. Najčešće je baš ta blagdanska noć najmirnija. Svakom pacijentu njegovo je stanje najteže, ali zaista nije bilo teških ozljeda pa možemo svi biti zadovoljni. Bilo je i onih ‘prigodnih’ slučajeva i to se u takvoj noći ne može izbjeći. Bilo je ozljeda od petardi, uglavno proteklih dana, a one koji su pretjerali s hranom ili pićem očekujemo tek tijekom dana. Uglavno to bude dan poslije, kaže Nikica Pezelj, specijalist abdominalne kirurgije.

4 (Custom) 5 (Custom) 6 (Custom) 9 (Custom)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.