‘Mladi u EU’ s Razvojnom agencijom preko novog projekta traže 40 nezaposlenih osoba

Dugotrajno nezaposlene osobe imaju se priliku uključiti u projekt ‘Znanjem za budućnost’ koji provodi udruga ‘Mladi u Europskoj uniji’ u suradnji s Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije.

Ciljanu skupinu čine mladi do 29 godina koji su nezaposleni dulje od šest mjeseci, stariji od 30 godina koji su nezaposleni dulje od 12 mjeseci te dugotrajno nezaposlene osobe koji su korisnici zajamčene minimalne naknade.

Projekt se sastoji od dviju aktivnosti. Prva aktivnost sadrži dva programa, program obrazovanja za voditelje projekata financiranih sredstvima  EU i program obrazovanja za stručnjake Internet marketinga, a odnosi se na mlade do 29 godina koji su nezaposleni dulje od šest mjeseci i stariji od 30 godina koji su nezaposleni dulje od 12 mjeseci, a traže 20 osoba.  Druga aktivnost odnosi se na provedbu 12 radionica za razvoj osobnih komunikacijskih vještina i razvoj vlastitih kompetencija pri pronalaženju posla te aktivnosti vođenja tog procesa. U tim aktivnostima može sudjelovati 20 korisnika minimalne zajamčene naknade.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail adresu info@mladi-eu.hr ili na broj telefona 022/212-834.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.