Mlinar kupio pekaru Krka: 96 zaposlenika ostaje raditi i najavljuju otvaranje 18 novih pekara u Dalmaciji

Mlinar, jedna od najvećih domaćih pekarskih tvrtki, od 1. svibnja preuzela je pekaru Krka Šibenik zajedno sa svim njezinim nekretninama i opremom u proizvodnim pogonima i maloprodajnim objektima.

– Sukladno odredbama Zakona o radu u Mlinaru će nastaviti raditi 96 zaposlenika sa svim stečenim pravima iz radnog odnosa, priopćeno je iz Mlinara.

Tvrtka tako nastavlja svoje širenje na području Dalmacije.

–  Kao najveći partner većine trgovačkih lanaca bilo je nužno otvoriti i pogon koji može kvalitetno pratiti trgovce na području Dalmacije. Također vrlo ambiciozno nastavljamo širenje naših maloprodaja i s veseljem najavljujemo otvaranje 18 novih maloprodajnih objekata na području Dalmacije u sljedećih 40 dana, najavljuju iz tvrtke koja ima 175 pekarnica u Hrvatskoj, 24 u Sloveniji, 7 u Mađarskoj i jednu u Njemačkoj.

Mlinar je prije dvije godine implementirao i prvi franšizni model u Slovačkoj, a godinu dana kasnije predstavili su svoj brend i u Australiji i Švicarskoj. Ove godine otvorili su prvu pekarnicu i u Sarajevu, a danas je u Dalmare trgovačkom centru otvoren prvi Mlinar u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.