Na krovu šibenske bolnice pronađen zvončić, iz dvorišta uklonjeni automobili

Tijekom izvođenja radova na zgradi kotlovnice Opće bolnice Šibenik radnik tvrtke Esco Energy pronašao je zvončić čije je uništavanje u ovim tenucima završeno, kazala nam je ravnateljica OB Šibenik Sanja Jakelić.

– Prilikom izvođenja radova u sklopu energetske obnove bolnice radnik je pronašao zvončić nakon čega su odmah zaustavljeni radovi i obaviještena je policija. Na teren su izašli policija i pirotehničari koji su utvrdili da je riječ o neeksplodiranom zvončiću nakon čega je slijedio postupak pripreme za uklanjanje istoga. Poduzete su sve radnje za sigurno uništavanje, uklonjeni su automobili, i došli su vatrogasci koji nakon što je zvončić u 16 sati detoniran trenutno rade na sanaciji mjesta – kazala nam je Jakelić.

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor potvrdila nam je da je eksplozivna naprava deaktivirana i da opasnosti više nema.

– Protueksplozivni tim izašao je na teren, zvončić je detoniran i više nema opasnosti – kazala nam je Kosor.

Foto:Ilustracija

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.