‘Na sastanku s braniteljima napravio sam ono što treba napraviti svaki član’

‘Osoba koja je organizirala sastanak Zorana Milanovića sa ‘šatorašima’ danas je u taboru Davora Bernardića i među njegovim je glavnim savjetnicima’, kazao je, između ostaloga, na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije Ranko Ostojić, samo dan prije drugog odlučujućeg kruga izbora za predsjednika SDP-a.

‘Da je mene Milanović pitao, rekao bih mu da ne ide tamo’, odgovorio je Ostojić na novinarsko pitanje i dodao da je SDP izgubio tisuće glasova na proteklim parlamentarnim izborima zbog poruka koje su poslane s tog sastanka.

Franko Vidović predsjednik šibenske Gradske organizacije SDP-a je za Dnevnik Nove TV izjavio kako je on na sastanku s braniteljima, održanom dok je na čelu SDP-a još bio Milanović, napravio ono što misli da treba napraviti svaki član. ‘Dakle, pokazao sam inicijativu, a kažem, nikom nisam moga stavljati riječi u usta’, kazao je Vidović

Podsjetimo Ostojić je danas na press konferenciji prozvao Davora Bernardića da nema osobine lidera te kako je proteklog tjedna izbjegavao televizijska sučeljavanja.

Bernardić mu je pak odgovorio da je bilo ukupno 11 sučeljavanja u kojima je svatko imao priliku reći što misli. ‘S pristupom prozivanja i isključivosti smo sutra završili. Tko gubi taj se ljuti, ali ja to ne zamjeram’, odgovorio mu je Bernardić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.