Na širem šibenskom području traže se radnici. Od šalterskih referenta, čistača, recepcionera pa do marketing stručnjaka…

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Portal Posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada, a nabrojali su neke od najatraktivnijih poslova koji se nude na širem šibenskom području.

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: Referent za šalterski rad (m/ž) u Poslovnici Vodice. Od vas se očekuje VŠSS/bacc. – ekonomski ili pravni smjer, 8 mjeseci radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu (obrada teksta, tablični kalkulator – osnovno), poznavanje platnog prometa, razvijene komunikacijske vještine. Prijavite se brzom prijavom.

Europe Magnetic Therapy j.d.o.o. za usluge, brzo rastuća međunarodna tvrtka koja je prisutna u tri države i obavlja djelatnost telemarketinga, zapošljava voditelja call centra (m/ž) u Splitu. Tvrtka ima uhodan i renominan radni kadar te moderne urede koji se nalaze u poslovnom kompleksu Belvedere u Splitu. Na ovom poslu ćete koordinirati rad zaposlenika u call centru i održavati kontinuitet kvalitetnog rada. Prijavite se brzom prijavom.

Madria GmbH, njemačka tvrtka, nudi odlično plaćen posao vikendom na moru na otoku Obonjanu. Čišćenje mobilnih kućica i glamping šatora od subote do nedjelje uz osiguran smještaj, hranu i prijevoz i zaradu od 750 kuna. Prijavite se ovdje.

Koncept Savjetovanje j.d.o.o. zapošljava na poziciji: Recepcioner/ka – ugovaranje turističkih aranžmana (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Vodice. Recepcijski poslovi sezonski se obavljaju na moru (Šibensko-kninska županija), dok se van sezone djelatnost obavlja u Zagrebu. Ukoliko imate minimalno SSS, poznavanje engleskog jezika te jednogodišnje iskustvo, prijavite se ovdje.  

Košarkaški klub Split, najtrofejniji košarkaški klub s ovih prostora, zapošljava na dvije zanimljive pozicije u Splitu. Traže se: Voditelj/Voditeljica marketinga (m/ž) i Stručni suradnik/suradnica u odjelu marketinga. Želite li postati dio tima koji je svoj vrhunac doživio trostrukom uzastopnom krunom klupskog prvaka Europe? Nema razmišljanja, klik na link! Sretno!

YAMAHA Music Europe GmbH, jedan od vodećih svjetskih proizvođača glazbenih instrumenata i hi-fi dijelova, zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za glazbene instrumente na području Hrvatske.  Vaš osnovni zadatak na ovom poslu je akvizicija novih kupaca, održavanje i daljnji razvoj odnosa s kupcima. Ukoliko imate učinkovite prodajne sposobnosti već dokazane na tržištu, vrlo dobre vještine umrežavanja i osobine timskog igrača te dobro tehničko znanje, prijavite se jednim klikom.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Vozača viličara (m/ž) u Drnišu za obavljanje poslova odvoza, dovoza, urednog sortiranja robe iz skladišta u proizvodnju i obratno te sve vrste manipulacija sa poluproizvodima unutar proizvodnje. Ako imate minimalno jednogodišnje iskustvo rada na ovakvom poslu, prijavite se putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. ima otvoren natječaj na poziciji: Prodajni predstavnik za HoReCa kanal prodaje (m/ž) u Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Očekuje vas poticajno radno okruženje, mogućnost napredovanja u karijeri te stalna edukacija i usavršavanje, službeno vozilo i mobilni telefon, kao i fiksna plaća uz dogovorene bonuse po prodajnim ostvarenjima. Provjerite uvjete i sretno s prijavama.

Welmax + Sp. z o.o. Spolka Komandytowa zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako ste ambiciozni i volite izazove, volite prodaju i dobri ste u tome, možda je ovo prilika za vas. Nudi vam se dinamičan posao u iskusnoj tvrtki koja nudi atraktivne bonuse i kontinuiranu edukaciju. Prijavite se ovdje.

Kamp Šimuni, na otoku Pagu, traži vodoinstalatera (m/ž) za stalni radni odnos uz osiguran smještaj i hranu. Traže se marljive osobe koje imaju položen ispit za vodoinstalatera, a odgovorno obavljaju sve poslove vezane za vodovodne instalacije, postavljanje, adaptaciju, popravke i održavanje sanitarija, odvoda i sl. Potrebno je i radno iskustvo u trajanju od dvije godine. Prijavite se ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.