Na vodičkoj obilaznici i u Drnišu regulacija prometa

Pojačan je promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama kao i na pojedinim graničnim prijelazima, a na nekim dionicama Jadranske magistrale vozi se prema prometnoj regulaciji, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub.
Zbog radova, odrona i klizišta prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na Jadranskoj magistrali u Lozici gdje promet teče naizmjence jednim trakom uz semafore zbog radova, na državnoj cesti kroz Drniš također vozi se jednim trakom, na brzoj cesti Solin-Klis vozi se usporeno jednim trakom od kružnog toka Podi u smjeru Splita, a radovi su i na vodičkoj oblizanici.
U prometu je svakodnevno i dalje veliki broj biciklista, mopedista i motociklista.
– Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine – upozoravaju iz HAK-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.