Nagazio Mercedesa 215 kilometara na sat na autocesti, pa ga je policija dobro udarila po džepu

Screenshot/YouTube

Albanski državljanin (34) zaustavljen je protekle srijede na autocesti kada je Mercedesom potegnuo 215 kilometara na sat, zbog čega je platio kaznu od četiri tisuće kuna. Osim toga, iz policijskog izvješća od proteklog tjedna svakako se izdvaja i 33-godišnjak kojeg je policija na Novu godinu uhvatila u Citroenu šibenskih registracija kada je napuhao preko 2,6 promila.

Osim toga, na našem području proteklog tjedna dogodilo se ukupno 16 prometnih nesreća od kojih pet s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže i tri lakše ozlijeđene, te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Najveći broj nesreća, njih 10, dogodio se na području Šibenika, dok je na kninskom području evidentirano pet nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Neprilagođena brzina i nepoštivanje prednosti prolaska vodeći su uzroci nesreća koje su se, statistički gledano, u proteklom tjednu najčešće događale u nedjelju.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave šibensko-kninske, policija je protiv prekršitelja proteklog tjedna poduzela ukupno 239 mjera, od kojih 123 zbog nepropisne brzine, 13 zbog vožnje pod utjecajem alkohola, tri zbog nepropisnog uključivanja ili isključivanja iz prometa, sedam zbog vožnje neregistriranog vozila ili vozila kojem je istekla valjanost prometne dozvole, dok je iz prometa isključeno ukupno 18 vozača i sedam vozila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.