Nediljko Dujić ima novi posao. Od sutra savjetuje Hrvatske šume

Nediljko Dujić, bivši gradonačelnik Skradina i predsjednik županijskog HDZ-a, od sutra ima novi posao. Kako doznajemo, postaje savjetnik Uprave Hrvatskih šuma za EU fondove, razminiranje i požare. Riječ je o profesionalnom angažmanu i stalnom poslu u Zagrebu, a Dujić je na taj posao izabran na temelju natječaja između nekoliko kandidata.

– Ne mogu ništa komentirati dok ne bude službeno. Sve ćete sutra znati, ali da, istina je, imam novi posao – kazao nam je kratko Dujić.

Natječaj Hrvatskih šuma bio je objavljen 8. prosinca, a rok je trajao osam dana. Uvjeti su bili visoka stručna sprema šumarskog smjera ili ostalih te tri godine radnog iskustva.

Podsjetimo, mnogo poslova i funkcija se proteklih šest mjeseci vezivalo uz Dujića. Tako su ga mnogi vidjeli na mjestu šefa Cesta Šibenik umjesto Ante Malenice, a također se spekuliralo i s angažamanom na čelu Nacionalnog parka Krka. Inače, Dujić u ‘svom posjedu’ ima i saborski mandat koji nije konzumirao.

Šef županijskog HDZ-a već nam je prije Nove godine u tekstu, u kojem smo istraživali gdje su i što rade bivši gradonačelnici i zamjenici gradonačelnika i župana, rekao da će se vrlo brzo znati njegov novi angažman. Oštro je kritizirao Zakon o sprječavanju sukoba interesa jer su, prema njemu, lokalni političari u nemilosti budući da godinu dana ne smiju obnašati određene dužnosti, iako nisu dužnosnici.

U proteklih se šest mjeseci, kazao nam je, nakon 24 godine uspio odmoriti i posvetiti svojoj obitelji.

S političkog konja na magarca: Neki su primali i do 15 tisuća kuna, a sada uživaju ‘blagodati biroa’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.