Objavljen najnoviji popis

Nelka Tomić i Luka Lubina opet među najdoktorima u Hrvatskoj. Pacijenti nagradili i ginekologinju Skelin-ČupićFoto: Feral News/Luka Lubina

Ginekologinje Nelka Tomić iz Šibenika i Marija Skelin-Čupić iz Drniša te stomatolog Luka Lubina iz Knina, našli su se na popisu najboljih doktora u Hrvatskoj koje svake godine objavljuje portal Naj doktor.

Naime, šestu godinu za redom portal Naj doktor napravio je izbor najboljih doktora u Hrvatskoj na temelju ukupnog broja komentara za pojedinog kandidata, odnosno broja pozitivnih i negativnih kometara te kvalitete samih komentara. Stomatolog Lubina i ove je godine među doktorima u Šibensko-kninskoj županiji dobio najvišu moguću ocjenu 5.0, isto kao i ginekologinja Skelin-Čupić, dok je Nelka Tomić ocijenjena je s ocjenom 4.9.

– Ovo je još jedno veliko priznanje od strane mojih pacijenata, no moram kazati kako su za mene i moji kolege također najdoktori. Svima nam je stalo do onog što radimo, kao i do dobrobiti pacijenata. Svi kolege su najbolji i mislim da se ne razlikujem puno od njih, ali zahvaljujem još jednom svojim pacijentima i jako cijenim što vide i cijene moj trud i rad kroz svoje zvanje – kazala je ginekologinja Tomić, inače i gradonačelnica Grada Vodica.

‘Doktorica Marija iznimno je srdačna, ljubazna i draga. U njenu ordinaciju ulazim bez straha jer znam da sam u rukama vrhunskog stručnjaka, a u isto vrijeme se ugodno osjećam. Hvala joj na svemu do sad’, ‘Za doktoricu Mariju Skelin Čupić imam samo riječi hvale. Vodila mi je pet trudnoća i pet poroda. Vrhunska doktorica i vrhunski čovjek. Uvijek spremna pomoći i tu je za vas kad je trebate. Spremna saslušati sve problem i uvijek sve riješi. Na pregledu se osjećate skroz opušteno. Ne bih je mijenjala nikad kao doktoricu. Stvarno svaka čast. Zadnji porod mi obavila ima sedam dana. Puno znači kad znate da se na porodu osjećate sigurno i imate tretman kao kraljica. Kapa do poda doktorici’, tek je dio komentara na njezin profil.

– Nisam znala da sam među odabranima i jutros sam zatrpana silnim pozivima čestitara. To priznanje znači mi puno i previše nakon svega jer sam u potpunosti posvećena mojim pacijentima. Nemam radno vrijeme, od nula do 24 savjetujem, preporučujem, ugovaram operacije. Bez obzira što sam puno patila za službom u Splitu i ovdje u Drnišu sam se potpuno predala poslu i svojim pacijenticama. Radim i što trebam i ono što nije dio mog posla. Žene su tu najmjerodavnije i one su mi odale to priznanje. Bez obzira što sam u malom Drnišu jednom dođe djelo na vidjelo i hvala im na tome – poručuje doktorica Skelin Čupić.

Izjavu stomatologa Lubine, o kojem je Šibenski portal već pisao, do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli dobiti, stoga prenosimo komentar njegove pacijentice, koja je napisala kako ju je doktor Lubina doslovce spasio.

‘Prije njega nisam mogla zamisliti sjesti na zubarsku stolicu, a kamoli nešto dati raditi. Na kraju smo uz njegov jako srdačan i uljudan pristup uspjeli svaki pojedini zub sanirati. Strah je nestao kompletno, a u njegovim rukama se osjećam sigurno. Cijela obitelj je na kraju prešla kod njega i zahvalna sam Bogu što nam je dao vrhunskog stomatologa, čovjeka. Od srca ga preporučam pogotovo pacijentima koji imaju strah ili traumu od stomatologije, bude vam Luka to sve sredio i strah oduzeo. Samo naprijed doktore, najbolji ste’, napisala je.

(A.M. Crnica, M. Jurić)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.