Ni bura ni snijeg: Zbog lisice na autocesti HAK poziva vozače na dodatan oprez

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je kako je na autocesti između 33. i 35. kilometra uočena lisica, stoga pozivaju vozače na dodatan oprez.

Što se vremenskih uvjeta tiče, mMagla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, a ima je i na autocesti Bregana – Lipovac između Slavonskog Broda i Lipovca.

Na autocesti Draga – Šmrika, lokalnoj cesti Križišće – Kraljevica i Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

– Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisne zimske opreme – poručuju iz HAK-a.

Opširnije o zabranama prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom za vrijeme zimskih uvjeta, čitajte na stranici HAK-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.