Novo vozilo za ‘Heroje’: Prijatelji Hajduka pokrenuli akciju za pomoć vodičkom klubu čiji je kombi zapaljen u Zagrebu

Društvo prijatelja Hajduka iz Šibenika i Zadra, pokrenuli su akciju za pomoć pri kupnji novog vozila Malonogometnom klubu Heroji 2007 čiji je kombi zapaljen jučer u Zagrebu, a s kojim su djeca i roditelji vodičkog Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac išli na natjecanje.

– Već sad možemo najaviti kako će donacije uplatiti i brojna druga Društva prijatelja Hajduka, te se nadamo da će se u akciju uključiti i sam HNK Hajduk Split – poručili su na Facebooku i pozivali sve građane da se priključe akciji.

Svi koji to žele učiniti, novac mogu donirati na račun MNK Heroji 2007, Obala Matice hrvatske 12, 22211 Vodice, IBAN HR9024070001100478662, a potrebno je u opis plaćanja navesti donaciju.

Podsjetimo, u nedjelju oko 4 sata ujutro na parkiralištu ispred Hostela Arena u Zagrebu u potpunosti je izgorio kombi vodičkog malonogometnog kluba, dok je minibus Gradskog parkinga Vodice oštećen u požaru za kojeg policija sumnja da su podmetnuti. Djecu i voditelje na kraju je u Vodice vratila JVP Zagreb koja je ponudila pomoć u prijevozu.

– Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi-vozilo u našemu vlasništvu. Vozilo za koje smo se mukotrpno borili i odvajali od sebe da bi ga priuštili. Klub smo koji je nastao u spomen na našu tragično stradalu braću i prijatelje. Uvijek smo pomagali našu zajednicu i sportske prijatelje kao i ovaj put gdje su naši prijatelji išli na natjecanje u Zagreb te nam se to sve vrati na ovakav način. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i adekvatno kazniti – priopćeno je još jučer na službenoj Facebook stranici MNK Heroji 2007.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.