NP Krka slavi 34. rođendan koncertom Četiri tenora i besplatnim ulazom u Park

Nacionalni park Krka koncertom Četiri tenora i šibenske sopranistice Nere Gojanović i Tee Slavica uz klavirsku pratnju Gordane Pavić, proslavit će 34. rođendan sutra u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik s početkom u 20 sati, a subotu i nedjelju daruje slobodan ulaz u Park.

Karte za koncert mogu preuzeti 200 članova Kluba prijatelja Krke koji se prvi jave u upravnu zgradu NP Krka u Šibeniku sutra do 15 sati, a svi zainteresirani za šetnju mogu se pridružiti šibenskoj udruzi Forca 08 u šetnji od Skradinskog mosta do Skradinskog buka pješačkom stazom dugom tri tisuće i 400 metara s polaskom u 11 sati u nedjelju  kod recepcije na Skradinskom mostu.

– Sa svoje trideset i četiri, Nacionalni park Krka u najboljim je godinama dovoljno zreo da zna što želi i kojim putem ići, u punoj snazi i produktivnosti, a još uvijek mlad i pun poleta. U proteklih tridesetak godina Javna ustanova Nacionalni park Krka definirala je i učvrstila svoja načela, koja se temelje na zaštiti prirode, održivom razvoju i edukaciji. Važno nam je da prirodni sklad sačuvamo za buduće generacije i razvijamo se u skladu sa zahtjevima modernog vremena i potrebama drevne rijeke – kazao je Krešimir Šakić, ravnatelj NP Krka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.