NP Krka za 32. rođendan časti besplatnim ulaznicama za operu, evo što još pripremaju za utorak

Ilustracija/Arhiva

Nacionalni park Krka u utorak će u 12 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić proslaviti 32. rođendan predavanjem i virtualnom izložbom, a sve vlasnike godišnjih ulaznica u park časti besplatnim ulaznicama za komičnu operu ‘Turia i Plamenko’ čija će izvedba biti u 20 sati tog dana.

– Pozivamo sve zainteresirane vlasnike godišnjih ulaznica da se pridruže proslavi i svoje besplatne ulaznice preuzmu na recepciji u Upravi Parka u Šibeniku do petka. Opera će se uprizoriti u utorak u HNK u Šibeniku s početkom u 20 sati. U slučaju većeg broja zainteresiranih u odnosu na kapacitet kazališta, organizirat će se dodatna predstava o čijem terminu ćemo posebno izvijestiti, priopćeno je iz NP Krka.

Ravnatelj Krke Krešimir Šakić, u Gradskoj će knjižnici u utorak predstaviti  rezultate rada ustanove te projekte u tijeku realizacije s ciljem unaprjeđenja zaštite, edukacije i prihvata posjetitelja. Poseban naglasak bit će stavljen na projekte upoznavanja javnosti s djelovanjem i promocijom JU NP Krka u Hrvatskoj i u svijetu.

‘Prošlost i sadašnjost Krke’ naziv je virtualne izložbe koju će javnosti predstaviti Tatijana Petrić, ravnateljica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Izložba predstavlja kulturnopovijesnu i prirodnu baštinu rijeke Krke i njezina porječja te djelovanje Nacionalnog parka Krka, a pripremljena je u sklopu suradnje zagrebačke NSK i Nacionalnog parka na projektu ‘Zelena knjižnica za zelenu Hrvatsku’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.