Obnovljeno dječje igralište na Meterizama, mališani oduševljeni

Zamjenici gradonačelnika Danijel Mileta i Paško Rakić obišli su danas obnovljeno dječje igralište na Meterizama, u pratnji direktorice direktorice Korporativnih komunikacija INA- Industrije nafte d.d. Marine Burazer. Obilasku je nazočio i direktor Regije Split INA-e Ivica Serdarević sa suradnicima.

Dječje igralište uređeno je zajedničkim sredstvima Grada Šibenika i INA-e, a ukupna vrijednost investicije iznosi 250 tisuća kuna.

– Meterize su jedna od većih gradskih četvrti sa značajnim brojem mladih obitelji s djecom te nas posebno veseli što ovdašnji mališani sada imaju adekvatan prostor za igru. Na igralištu su postavljene nove sprave za igru, dok su postojeće potpuno obnovljene – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta uputivši zahvalu predstavnicima tvrtke INA na donaciji i sudjelovanju u projektu.

djecje igraliste meterize (1)

Naglasio je kako INA, kao društveno odgovorna kompanija, u suradnji s lokalnim zajednicama već dugi niz godina bira kvalitetne projekte namijenjene djeci i mladima te sustavno radi na unaprjeđenju kvalitete njihovog života.

– Najveći dokaz da činimo pravu stvar su veselje i osmjesi djece koja uživaju u igri na novim ili obnovljenim igralištima diljem Hrvatske. A budući da je upravo igra preduvjet za kvalitetno odrastanje svakog djeteta, drago mi je da je INA baš na ovaj način mogla doprinijeti sretnom djetinjstvu mnogih malih Šibenčana – kazala je direktorica Korporativnih komunikacija Marina Burazer.

djecje igraliste meterize (4)

Zadovoljstvo projektom iskazao je predsjednik Gradske četvrti Meterize Toni Ban zahvalivši se Gradu i INA-i na uspješno ostvarenoj suradnji, dok je Mileta naglasio kako je Grad Šibenik u proteklom periodu obnovio je i izgradio dječja igrališta na šibenskoj rivi, Biocima, Krvavcima, park šumi Šubićevac, plaži Brodarica te otocima Krapnju i Žirju.

– Nažalost, često se suočavamo s problemom devastacije javnih površina i dječjih igrališta, no nastojimo konstantno ulagati u uređenje i održavanje prostora koji su dragocjeni djeci, a i njihovim roditeljima – zaključio je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.