Obonjan Rivijera traži 85 radnika: Sezona počinje u lipnju, planiraju ponuditi 1.200 postelja

Obonjan Rivijera, koji je lani nakon uređenja otoka Obonjana u jedinstvenu turističku destinaciju odradio sezonu od tek nekoliko tjedana, traži čak 85 radnika i to kuhara, konobara, šankera i pomoćnik radnika. Koji se uvjeti traže provjerite na web stranicama Zavoda za zapošljavanje.

Inače, ovogodišnja sezona na otoku počinje u prvim tjednima lipnja i trajat ce do početka rujna, doznaje Šibenski portal od Kristijana Gržetića iz konzultantske tvrtke NPR.

– U odnosu na proteklu sezonu, u pripremi je proširenje broja ležajeva i smještajnih jedinica na ukupno gotovo 1.200 kreveta u preko 250 jedinica. Uz to, biti će pušteni u rad još dva restorana, bar te sportski centar s igralištima, kazao je Gržetić, angažiran za kontakte s medijima.

Kad je o gostima riječ, na Obonjanu i dalje najveći broj očekuju s tržišta Velike Britanije te Njemačke, zemalja Skandinavije, Italije, Nizozemske, SAD-a.

– Razina ulaganja, odnosno detaljan broj jedinica će biti poznat kroz određeno vrijeme, a sukladno najavama i broju rezervacija sa ključnih tržišta. U tom kontekstu će se pristupiti konačnom proširenju kapaciteta za ovu sezonu. Pretpostavka je da bi se to trebalo kretati oko već spomenutih 1.200 ležajeva. Točan iznos ulaganja će jasno ovisiti i o tom detalju, tako da ćemo tu brojku moći objaviti tek naknadno, rekao je Kristijan Gržetić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.