Od ove godine i mjesečna karta: Grad Šibenik traži prijevoznika za brodske linije do Jadrije i MartinskeFoto: Ilustracija/arhiva

Grad Šibenik objavio je Poziv na dostavu ponuda za nabavu usluge brodskog prijevoza putnika kružnom brodskom linijom Šibenik – Martinska, te linijom Šibenik – Jadrija.

Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu i efikasnu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu.

Zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa, s naglaskom na javni prijevoz, glavni su razlozi  ponovne uspostave brodske  linije, koja se pokazala i kao odlična nadopuna turističkoj ponudi.

Usluga brodskog prijevoza putnika vršit će se  u razdoblju od 15.lipnja do 15.rujna.

Kružna brodska linija plovit će na relaciji: Mandalina – Šibenik  – Martinska – Šibenik  – Mandalina. Brodska linija Šibenik – Jadrija plovit će na relaciji: Šibenik – Jadrija – Šibenik.

Definirane su i cijene karata koje će iznositi sedam kuna za kartu u jednom smjeru, 10 kuna za povratnu, a od ove godine bit će moguće i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kuna za kružnu brodsku liniju Šibenik – Martinska. Brodska linija Šibenik – Jadrija ima definiranu cijenu od 10 kuna za kartu u jednom smjeru, dok cijena povratne karte iznosi 16 kuna.Djeci do 6 godina starosti osiguran je besplatan prijevoz.

Prijevoz putnika obavljat će se prema redu plovidbe kako je i navedeno u prilogu Poziva na dostavu ponuda. Rok za dostavu ponude je do 27.05.2020. godine u 14 sati. Sve detalje poziva na dostavu ponuda, možete provjeriti OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.