Odgovor Mandalinjanima: Nećete izgubiti vez za brodicu

Zamjenik gradonačelnika Franko Vidović sastao se jutros s predstavnicima Mjesnog odbora Mandalina zbog nezadovoljstva dijela mještana radovima na rekonstrukciji Obale Jerka Šižgorića.

Podsjetimo, grupa tamošnjih stanovnika strahuje kako nakon uređenja obale neće imati gdje vezati svoje brodove. Iz tih je razloga  njih 150 potpisalo peticiju s kojom traže zaštitu svojih prava na tradicionalni privez brodova.

Na sastanku s potpredsjednikom MO Mandalina Markom Doodnyem i nadzornim inženjerom na projektu rekonstrukcije Markom Maglovom potvrđeno je da će izvođač radova maksimalno poštivati zahtjeve lokalnog stanovništva na terenu i da nitko aktualnim projektom neće izgubiti vez za brodicu, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Što se pak tiče izgleda uvale Vrnaže u budućnosti, a time i režima privezivanja brodica, ono će biti tretirano Urbanističkim planom uređenja.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.