Odlične plaće, dinamični poslovi… Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Mlinar d.d. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Pekara/Pomoćnog pekara u Šibeniku. Očekuje vas obavljanje svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda, kao i ostali poslovi po nalogu poslodavca. Provjerite detaljnije na linku.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i za restoran u Šibeniku traži više djelatnika. Za ovaj ćete posao biti  adekvatno plaćeni, a također i  istrenirani te će se pratiti vaš razvoj u ovom dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se brzom prijavom.

Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju ekskluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima čini Aluflexpack Grupu koja je integrirana u austrijsku grupu Montana Tech Components. Trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Komercijalist – Pogon Zadar.  Ukoliko tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, uz mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja, ovo je prilika za vas. Kliknite na link i prijavite se.

Crvena Luka zapošljava Računovođu u Biogradu na Moru. URA i IRA, obračun PDV-a, knjiženja glavne knjige, usklada robnog i financijskog knjigovodstva, izrada završnih računa, poslovi su koji vam nisu nepoznanica? Ako vas uz to zanimaju i primanja od 8000 kn (neto), provjerite natječaj na linku.

Grawe zapošljava 3 djelatnika na poziciji: Predstavnik prodaje. Mjesto rada: Split i okolica. Na ovom poslu ćete dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, da radite na terenu, kreirate najbolje ponude za stranke i prodajete police osiguranja. Ako ste uz to dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, evo prilike baš za vas. Prijave su na linku.

Bubamara sve za djecu d.o.o. traži Zamjenika poslovođe u poslovnici u Splitu (Mall of Split). Poslovi obuhvaćaju vođenje administracije i dokumentacije za funkcioniranje prodavaonice po zakonu o trgovini. Ako ste prodavač/trgovac, ekonomist, komercijalist i imate dvogodišnje radno iskustvo, prijavite se putem brze prijave.

Dennis Transport d.o.o. zapošljava KV Vozača za područje rada – zemlje EU. Dnevnica je 80 eura za svaki provedeni dan u kamionu, a očekuje vas i beneficirani radni staž te sveukupna mjesečna primanja u rasponu od 4000 kn do 14000 kn. Provjerite detalje na linku.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila. Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Vodice Dom Gradnja traži 3 djelatnika na poziciji: Pomoćni građevinski radnik/pomoćna građevinska radnica u Vodicama. Poželjno je prijašnje iskustvo, no nije uvjet za prijavu. Provjerite još detalja na linku i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.