Četveročlanoj obitelji iz Karlovca potrebna je pomoć

Četveročlanoj obitelji iz Karlovca potrebna je pomoć. Nemaju nikakvih prihoda, baka i otac djeteta nisu radno sposobni, a majka je također bolesna.

Ocu je, nakon teškog stradavanja, dijagnosticiran teški i trajni kronični PTSP, trajna promjena osobnosti, strah, zaboravljivost, teška povreda komocije mozga, vrtoglavice i svakodnevne glavobolje, oštećenje srednjeg uha i sluha od 70 posto, tjeskoba, oštećenje kičme i vratne kralježnice, astma te slabovidnost.

Za dijete mole školsku torbu, radne materijale, bilježnice, tenisice, odjeću i hranu. Također, moraju prikupiti i 3.600 kuna za preglede u privatnoj poliklinici, novi krevet koji im se raspao i spavaju na podu te hladnjak budući da im je stari pregorio.

Svi koji žele i mogu pomoći, mogu se obratiti direktno obitelji na e-mail potrebitaobitelj@gmail.com ili na broj 099 693 4069 kako bi dobili na uvid cjelokupnu dokumentaciju koja potvrđuje njihovo teško stanje, te broj računa ukoliko žele uplatiti donaciju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.