Osmero nastavnika iz naše županije promovirani u zvanja mentora i savjetnika

Na popisu Agencije za odgoj i obrazovanje među 516 najboljih nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika u Hrvatskoj koji će krajem travnja biti promovirani u zvanje mentora i savjetnika je i osam kandidata iz Šibensko-kninske županije.

Ante Čular, učitelj razredne nastave u Osnovnoj školi Meterize u Šibeniku bit će promoviran u zvanje učitelja mentora, Stela Čuturić, učiteljica likovne kulture u Osnovnoj školi Vidici bit će učiteljica savjetnica, a vjeroučiteljica Mira Paić iz šibenske Osnovne škole Tina Ujevića promovirana je u zvanje mentora.

Nastavnica računalstva u Prometno-tehničkoj školi u Šibeniku Mladenka Berović promovirana je u zvanje profesora savjetnika, a Danijela Grubišić, nastavnica hrvatskog jezika u šibenskoj Gimnaziji Antuna Vrančića postaje profesorica mentorica.

U zvanje stručne suradnice savjetnice promovirana je Stanka Nikolac Kaliger, stručna suradnica logoped u Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana u Kninu, nastavnica fizike u Srednjoj školi Ivana Meštrovića u Drnišu Ivana Grabić-Marin promovirana je u zvanje profesorice mentorice, Ivana Mikulandra, učiteljica biologije u Osnovnoj školi Vodice dobit će status učiteljice savjetnice.

Svi su oni najbolji u obrazovnom sustavu jer svojom stručnošću, metodama i uzornim radom unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika koje stječu najbolji u obrazovnom sustavu, održat će se 26. travnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Svečana promocija održat će se u dva dijela, u 11 i 13 sati, priopćili su iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.