Osnovana podružnica Moderne Demokratske Snage, za predsjednika izabran Frane Škubonja

Podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) osnovana je 11. veljače na području grada Šibenika. Predsjednik i koordinator za područje Šibensko-kninske županije Frane Škubonja, istaknuo je kako je članstvo na širem šibenskom području u rekordnom roku ‘mobilizirano’ u gotovo svim naseljima, što mnogo toga govori o organizacijskim sposobnostima i potencijalu stranke na području grada Šibenika.

Škubonja se osvrnuo na sve veći značaj i jačanje MODES-a kako na lokalnoj tako i na državnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a za grad Šibenik i okolicu.

Predstavnici MODES-a iz brojnih naselja grada Šibenika predstavljaju tako ‘hvalevrijednu osnovu za daljne širenje i umrežavanje stranke na svim razinama organizacije i djelovanja kako bi zajedno pokrenuli lavinu prijeko potrebnih promjena na gradskoj razini,a i šire’.

– Ovu izbornu skupštinu možemo ujedno shvatiti kao svojevrsni poziv svim ostalim stanovnicima grada Šibenika, kao i pripadajućim naseljima, da se u redovima MODES-a mogu uključiti u prijeko potrebne promjene u našem društvu i zajednici, kazali su iz podružnice MODES Šibenik.

Za predsjednika podružnice MODES Šibenik jednoglasno je izabran Frane Škubonja, dok je za njegovog zamjenika izabran Mark Doodney. Škubonja je u svom obraćanju istaknuo kako je u redove novoosnovane stranke u Šibeniku pristupilo mnoštvo mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi željnih angažmana, rada i doprinosa za grad Šibenik, ali i šire, za opće dobro šire društvene zajednice. Naglasio je kako će do narednih izbora podružnica raditi na jačanju stranke i članstva, kako bi na nadolazećim izborima osigurali povijesnu priliku za potrebnim promjenama za cjelokupno društvo.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.