Otvoren natječaj za rekonstrukciju ABC centra vrijednu 11,6 milijuna kuna

Od danas je otvoren postupak javne nabave za projekt’Građevinska rekonstrukcija ABC centra’ čija je procijenjena vrijednost 11,6 milijuna kuna bez PDV-a.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj radova kojima će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1.700 kvadrata će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Radovi na rekonstrukciji ABC centra čija je procijenjena vrijednost 11.590.375 kuna bez PDV-a su jedna od aktivnosti projekta ‘Adriatic Business Centre – ABC’ vrijednog 20 milijuna kuna koji se u ukupnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Poseban naglasak u radu budućeg ABC centra će biti stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, Mira Lepur poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 11. lipnja ove godine u 14 sati, a potrebnu dokumentaciju mogu pronaći ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.