Partner je Međimurska županija

Otvorene prijave za Sajam agroturizma u Skradinu na kojem izlagači ne plaćaju štand

Kako za tradicionalni Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije iz godine u godinu raste zanimanje izlagača iz cijele Hrvatske već sada im je omogućena prijava sudjelovanja. Ovogodišnja županija partner sajma je Međimurska županija, a za sve izlagače izložbeni prostor bit će osiguran bez plaćanja naknade.

Ovogodišnji 12. Sajma, u organizaciji Šibensko-kninske županije, održat će se u ustaljenom terminu 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu. Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja. Na sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma potvrđuje i činjenica da je od 60 izlagača na prvom sajmu ta brojka porasla do 180 izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija.

Zainteresirani izlagači za dolazak u Skradin na službenoj internetskoj stanici Šibensko-kninske županije mogu preuzeti prijavni obrazac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.