Otvorene rekonstruirane serpentine do Skradinskog buka

Završeni su radovi uređenja prometnice od glavnog ulaza u NP Krka na Lozovcu prema Skradinskom buku koje je u cijelosti financirala Javna ustanova NP Krka.

Od danas je ta prometnica ponovno otvorena i uspostavljen je prijevoz posjetitelja autobusom s Lozovca prema Skradinskom buku i natrag.

Izvođenju građevinskih radova na rekonstrukciji ceste i proširenju kolničkog traka od Lozovca do Skradinskog buka u dužini od četiri kilometra pristupilo se zbog dotrajalosti gornjeg sloja ceste i poteškoća u mimoilaženju. JU Nacionalni park Krka radove je financirala vlastitim sredstvima u iznosu od 3,2 milijuna kuna.

serpentine krka (3)

Iz NP Krka javljaju i kako su se akciji ‘Vikend u prirodi’ pridružili i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškome slapu ponudom menija po promotivnoj cijeni. Podsjećamo, kroz akciju Vikend u prirodi svake subote i nedjelje tijekom travnja od 8 do 18 sati individualni posjetitelji mogu posjetiti NP Krka po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kuna. Ulaz je besplatan za djecu do 18 godina u pratnji roditelja.

serpentine krka (2)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.