Ove tvrtke vape za radnicima. Neke od njih zapošljavaju i desetke ljudi

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Moving People zapošljava djelatnika za poziciju: Sales Representative for sales/recruitment activities za područje cijele Hrvatske. Ako imate razvijene prodajne vještine, fluetno govorite engleski ili francuski jezik, a uz to imate komunikacijske i prezentacijske vještine i lako sklapate poznanstva, ovo je prilika za vas. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Metro Cash & Carry d.o.o. ima široku lepezu raspisanih natječaja. Čak 12 pozicija vas očekuje klikom na link. Od Zamjenika voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane,  Voditelja svježih odjela, do Radnika na odjelu prijema robe. Zanima li vas rad u Dubrovniku, ovo je idealna prilika. Sretno.

Adecco za klijenta – A1 zapošljava Savjetnika u prodaji. Mjesto rada: Zadar i brojni drugi gradovi. Na ovom poslu vas očekuje odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru – davanje informacija korisnicima vezano uz proizvode i usluge tvrtke, prezentiranje i prodaja usluga tvrtke te vođenje popratne administracije. Prijavite se brzom prijavom.

Geokompas d.o.o. zapošljava Geodeta u Splitu. Na ovom poslu od vas se očekuje izrada geodetskih elaborata, poznavanje instrumenata, kao i samostalnost u radu. Očekuje vas plaća od 5.000 kuna. Prijaviti se možete klikom na link.

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika. Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na tri pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager, Risk & Safety Executive i Overseas Risk & Safety Manager. Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava dostavljača u Kninu. Dostava namještaja, rukovanje alatima za montažu i briga o istim te slaganje robe u vozilo, dio su vaših odgovornosti na ovom poslu. Ako ste skloni timskom radu, imate minimalno SSS, godinu dana radnog iskustva i spremni ste na učenje, ovo je prilka koja se ne propušta. Provjerite detalje na linku.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na tri pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine, Zubotehničar, Dentalni asistent. Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31. prosinca, pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava Kuhara na otoku Pagu. Kuhar bi bio zadužen za pravljenje dnevnih jela, pripremao bi jela u kantini. Smještaj i hrana su osigurani, a sve potrebne detalje potražite na linku. Sretno s prijavama.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva za područje rada u cijeloj Hrvatskoj te zidara i tesara za rad u Zadru i Puli. Provjerite uvjete natječaja na linku i prijavite se do 28. prosinca.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.