Postoji opasnost strujnog udara

Ozbiljno upozorenje iz Lidla: Ako ste kupili ovaj proizvod, nemojte ga upotrebljavati!

Zbog mogućnosti strujnog udara iz Lidla su upozorili kupce aparata za espresso da ga mogu vratiti uz povrat novca i bez predočenja računa.

Tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH trenutno provodi povlačenje proizvoda Aparat za espresso 1100 A1 marke ‘Silvercrest’ s internacionalnim brojem artikla (IAN) 313486  na tipskoj pločici na donjoj strani proizvoda, radi preventivne zaštite potrošača, javlja Lidl.

Zbog pogreške u proizvodnji kod nekih uređaja s ovim navedenim brojem artikla nije isključena opasnost od strujnog udara. Iz tog razloga tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH moli sve kupce da hitno obrate pozornost na povlačenje navedenog proizvoda i da ga više ne upotrebljavaju.

Proizvod se prodavao u trgovinama Lidla Hrvatska od 17. lipnja 2019. i može se vratiti u svaku trgovinu Lidla, a iznos za kupljeni proizvod bit će vraćen i bez predočenja računa.

Tvrtka Kompernaß Handelsgesellschaft mbH ispričava se kupcima zbog nastalih neugodnosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.