Počele prijave za ‘Dane mladog maslinovog ulja u Dalmaciji’

S početkom prerade maslina otvorene su i prijave maslinara za VI manifestaciju ‘Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji’ koja će se održati 10. prosinca u hotelu Olympia u Vodicama.

Prvi uzorci mladog maslinovog ulja već su prijavljeni. Rok za prijave je 25. studenoga, a kako je moguće primiti najviše 200 uzoraka organizator može skratiti rok prijava ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka.

Potrebna količina za ocjenjivanje je pola litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri i organoleptika. Cijena kotizacije po uzorku iznosi 300 kuna, a u cijeni kotizacije je: kemijska i organoleptička analiza, fond nagrada i svečana večera za jednu osobu na svečanoj završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada.

Za sve informacije maslinari se mogu javiti Udruzi dalmatinskih uljara na mobitel 091/3689 220 ili kontaktirati na mail: damir.buntic(at)si.t-com.hr

Program VI manifestacije ‘Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji’

12.00-14.30 sati početak manifestacije – dolazak i evidencija sudionika

14.30-15.30 sati pozdravni govor i otvaranje manifestacije

15.30-16.30 sati razgledavanje štandova i druženje

16.30-19.00 sati predavanja na temu maslinarstvo i uljarstvo

19.30 sati svečana večera uz glazbu, podjela zahvalnica, plaketa, medalja i nagrada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.