Policija od 6 ujutro u akciji diljem županije. Sankcionirat će sve vozače koji krše jedno važno pravilo

Na maksimalno mogućem broju lokacija policija će 24 sata provoditi ciljanu akciju u prometu usmjerenu na nadzor brzine, s početkom od 6 sati ujutro.

–  U ovom vremenu će policija kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe, statističkih pokazatelja za naše područje i prijedloga građana, provoditi pojačani nadzor brzine. Tom prilikom u nadzor prometa će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema, koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa – izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Pozivaju stoga vozače da brzinu kretanja svojih vozila prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.