Policija kod Perkovića privela migrante? ‘Rekli su mi da su u selo došli vlakom i da čekaju bus za Rijeku’

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Dvije osobe zasad još nepotvrđenog identiteta i dobi privela je jutros oko 7 sati policija u Sitnom Donjem kod Perkovića, potvrđeno nam je u Operativno-komunikacijskom centru šibenske policije. Kako doznajemo od mještana Sitnog, riječ je o migrantima.

Ana Skelin koja je išla na posao jutros oko 6 sati, ostala je nemalo iznenađena kada je ugledala dvojicu muškaraca na autobusnoj stanici.

– Nije mi bilo svejedno jer sam bila sama, ali sam ih pozdravila i onda sam shvatila da ne pričaju hrvatski. Rekli su mi da čekaju bus za Rijeku, a da su u selo došli teretnim vlakom. Navodno tri dana nisu ništa jeli, a kada su me pitali novaca onda sam se prepala – izjavila je Skelin za Šibenski portal.

Tada je naišao još jedan sumještanin koji je također išao na posao. Kad je shvatio da su mu sumnjivi, nazvao je policiju.

– Bio sam u žurbi tako da se nisam puno zadržavao tu, ali sam nazvao policiju kad sam shvatio što je na stvari i da su to vjerojatno migranti – ispričao nam je mještanin Sitnog.

U policiji zasad još nemaju konkretne informacije.

– Još ne znamo pojedinosti, jer je obrada slučaja još u tijeku te ćemo s više informacija raspolagati nešto kasnije – poručili su iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.