Cilj je zaštita imovine domaćih i stranih gostiju

Policijska akcija ‘Sigurna turistička sezona’ počinje u utorak u Rogoznici, a završava u Solarisu

Policajci zaduženi za nadzor i planiranje prevencije Policijske uprave šibensko-kninske, u suradnji s kolegama iz policijskih postaja Šibenik i Vodice provodii će od sutra preventivne aktivnosti u sklopu projekta ‘Sigurna turistička sezona. Počinju na rogozničkoj rivi od 9 do 10 sati, a u isto vrijeme u srijedu su u Pirovcu, četvrtak na plaži Slanica u Murteru, u ponedjeljak u autokampu Adriatic u Primoštenu, 16. srpnja u kampu Lovišća u jezerima, a projekt završava 17. srpnja u Solarisovom autokampu.

Cilj projekta je zaštita imovine domaćih i stranih gostiju pa će se na svim lokacijama organizirati info-punktovi gdje će šibenska policija, zajedno s češkim, makedonskim i njemačkim kolegama, turistima dijeliti korisne savjete  za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja.

Također, gostima će se posebna pozornost skrenuti na samo zaštitno ponašanje, zatvaranje vrata i prozora u objektima u kojima borave na odmoru, na zaključavanje bicikala, te da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.