Poljoprivrednici, na radionici saznajte kako do novca za obnovu nasada uništenih uslijed nepogode ili katastrofe

Svi zainteresirani poljoprivrednici čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja, mogu se prijaviti na radionicu koju u šibenskoj Gradskoj knjižnici 26. rujna u 11 sati organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Savjetodavnom službom.

Radionica je namijenjena potencijalnim korisnicima mjere 5 ‘Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti’ iz Programa ruralnog razvoja RH.

Cilj radionice je približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj, a namijenjena je fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika.

Podsjetimo, Agencija za plaćanja raspisala je Natječaj, a prijave se zaprimaju od 2. listopada do 1. prosinca ove godine.

Prijave na radionicu moguće su preko online obrasca ili preko  Žarka Kovačića i Lee Puharić-Visković, županijskih koordinatora Savjetodavne službe koji su dostupni na brojevima 091/4882-731 i 091/4882-932.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.