Posla ima k’o u priči, a vi odaberite hoćete li raditi blizu kuće ili ste željni novih izazova

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Hoval d.o.o., jedan od vodećih proizvođača i dobavljača sustava za grijanje i klimatizaciju, ima raspisan natječaj za Servisnog tehničara na području cijele RH. Traži se ključna osoba za servisnu podršku, koja bi bila odgovorna za pravilno puštanje u pogon, rad i servisiranje suvremenih HVAC rješenja. Provjerite detalje na linku i prijavite se do 31.01.

Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje i osiguravanje djelotvorne povratne informacije za sve upite učenika. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku.

Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika u Dalmaciji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao za vas.

Meduza d.o.o., specijalizirano poduzeće za otkup i distribuciju svježe ribe, skladištenje i distribuciju zamrznute ribe te uvoz i izvoz ribe, zapošljava Komercijalista na terenu, za područje Sjeverne Hrvatske, Istre, Kvarnera i Dalmacije. Provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme.

VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager na području Hrvatske i inozemstva. Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala. Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca u čijem se sastavu nalazi 15 hotela smještenih na 5 prekrasnih lokacija diljem Dalmacije, zapošljava na impresivnih 13 pozicija! Wellness terapeut, Kuhar, Barmen, samo su dio poslovne ponude. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite. Mjesto rada: Bol, Supetar, Starigrad Paklenica.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. ima raspisan natječaj za poziciju: Medical Representative, za rad u Zagrebu i ostalim hrvatskim regijama. Riječ je o slovačkoj farmaceutskoj kompaniji, utemeljenoj 1994. godine. Na ovom poslu ćete susretati puno klijenata, komunicirati  te prezentirati proizvode poslodavca. Zainteresirani ste? Kliknite na link.

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava na 4 pozicije. Recepcioner,  Informator samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti do 31. siječnja. Za ove poslove trebate jednogodišnje iskustvo, znanje stranih jezika i puno pozitive i volje. Provjerite detalje na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnjaka zaštite na radu u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje 2 godine iskustva, vas se traži. Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

Le Méridien Lav, Split trenutno zapošljava na 3 pozicije. Potrebni su radnici za radna mjesta: Voditelj prodaje poslovnih prostora/Shops manager, Executive Pastry Chef i Električar. Riječ je o najvećem svjetskom lancu hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela. Voljeli biste raditi u ugostiteljstvu u srcu Dalmacije? Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 31.01.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.