Potraga za trgovcima, kuharima, prodajnim predstavnicima… A dobro zvuči i plaća od 12 tisuća kuna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Tvrtka Lareto grupa d.o.o. iz Zagreba traži samostalnog prodajnog predstavnika gastro programa na području Zadra i okolice. Buduće članove tima očekuje rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini. Djelatnicima se osiguravaju mogućnosti napredovanja, stimulativna primanja i bonusi, edukacije i seminari te kvalitetna oprema za rad na terenu. Pogledajte uvjete i prijavite se ovdje.

Manpower, za klijenta – jednog od vodećih trgovačkih lanaca, zapošljava kandidate za poziciju trgovca  na području Rogoznice, Starog Grada (Hvara), Nina, Vira, Privlake, Novalje i Tara. Potrebno vam je minimalno trgovačko iskustvo, srednja stručna sprema, komunikativnost i ljubaznost u ophođenju prema kupcima. Zadovoljavate li ove uvjete, prijavite se putem brze prijave!

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži kuhara u Vodicama. Klijent je restoran ‘Dalmacija’, specijaliziran za jela s roštilja, tjestenine i pizze.
Od kandidata se očekuje SSS – završena ugostiteljska škola (smjer kuhar), minimalno godina dana radnog iskustva na poziciji kuhara (tave i tjestenine), organizacija rada u kuhinji, poznavanje svih vrsta jela – toplih i hladnih, sanitarna iskaznica i tečaj higijenskog minimuma. Poslodavac nudi impresivna primanja od 8.000 do 12.000 kuna u neto iznosu. Prijavite se putem brze prijave!

Le Méridien Lav, internacionalni lanca hotela, zajedno s Ekonomskim fakultetom u Splitu, ima otvorenu poziciju za stipendista turizma. Pravo sudjelovanja u programu imaju studenti treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija turizma, koji imaju mogućnost ljetne plaćene prakse u hotelu. Provjerite detalje prijave ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava radnika na praznoj ambalaži (m/ž) u Rijeci i Zadru. Imate li minimalno SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a posvećeni ste timskom radu, prilagodljivi ste i uslužni? Ovo je prilika za vas! Provjerite ostale uvjete i prijavite se. Detalji su na linku. Sretno!

Pek-Snack Franšiza d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje u Šibeniku, Kninu i Zadru. Na ovom poslu vas očekuje obilazak postojećih partnera te traženje novih. Poslodavac nudi sigurna i stimulativna primanja te službeno vozilo. Potrebna vam je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Dominus Sensus j.d.o.o. zapošljava osobu za promociju i prodaju parfema duž Jadrana. Ukoliko imate prodajnog iskustva to je svakako prednost, no nije presudno za odabir kandidata. Poželjno je poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika. Poslodavac vam osigurava smještaj i hranu, a sve dodatne detalje možete potražiti na linku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.