Dvije škole završavaju nastavu već 17. lipnja

Poznat raspored nadoknada i skraćenja praznika u svim školama u županiji

Ministarstvo znanosti suglasilo se s prijedlogom županijskog Odjela za prosvjetu o produljenju nastavne godine i skraćenju praznika u srednjim i osnovnim školama na području Šibensko-kninske županije.

Školska godina najranije će završiti polaznicima glazbene škole u Drnišu i Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku, i to 17. lipnja, dok će većina osnovaca u klupama biti do 26. lipnja. U svim srednjim školama u županiji nastava će trajati do 24. lipnja, a za završne razrede do 29. svibnja.

U svim osnovnim školama kojima je osnivač županija zimski odmor počinje 24. prosinca, a novo polugodište 7. siječnja, s tim da se u svim osnovnim školama, s izuzetkom drniške, drugi dio zimskog odmora ukida.

Proljetni praznici nisu skraćeni u školama u Pirovcu i Antuna Mihanovića Petropoljskog u Drnišu dok će u svim ostalim osnovnim školama proljetni odmor početi 10. travnja, a nastavak nastave je 14. travnja 2020. godine.

Detaljan raspored praznika i produljenja školske godine po školama pogledajte na LINKU.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.