Promjena u srijedu

Pred nama je vedar dan, mudro ga iskoristite prije pogoršanja vremena

Pred nama je vedar dan uz slabu, u noći još umjerenu buru. Temperature zraka u odnosu na ponedjeljak tek neznatno niže i kretati će se od 11 do 19 stupnjeva.

Nakon pretežno sunčanog prvog dijela u drugom dijelu srijede postupni porast naoblake i okretanje vjetra na slabo do umjereno jugo označiti će dolazak jedinog ovotjednog pogoršanja vremena koje će svojom glavninom uz mogućnost za slabu kišu nastupiti u noći i u prvom dijelu četvrtka nakon čega se uz okretanje vjetra na slabu do umjerenu buru i levanat očekuje raskidanje naoblake, piše Šibenik meteo. Dnevne temperature zraka neće se bitnije izmjeniti dok one noćne zbog pretežno oblačne noći i juga biti će malo toplije, odnosno kretati će se od 17 do 19 stupnjeva.

Stabilne vremenske prilike uz pretežno sunčano i toplo vrijeme obilježiti će petak i dane vikenda. Uz slabe vjetrove promjenljivih smjerova temperature zraka, osobito one dnevne biti će u porastu i kretati se od 14 do 22°C.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.