Predložite volontere koji zaslužuju nagradu

Savjet mladih grada Šibenika organizira dodjelu ‘Nagrade za volontere i organizatore volontiranja’. Dodjela nagrada organizira se po prvi put u Šibeniku,a cilje ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici upravo kroz nagrađivanje doprinosa volontera i organiziracija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 8. do 25. studenog. Zainteresirane organizacije i pojednici koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju ili pojedinca volontersku nagradu trebaju ispuniti obrazac za volontere/organizatore volontiranja kojeg mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, na portalu SKVUŠ.hr te na stranicama Udruge ‘Mladi u EU’.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučivat će Povjerenstvo koje broji tri člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 5. prosinca 2016. godine  na Međunarodni dan volontera u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Pozivaju se svi volonteri da se prijave i daju svoj doprinos promicanju  Nagrade za volontiranje u Šibeniku.

Prijave se šalju na adresu:

Šibenska udruga mladih ( za Savjet mladih grada Šibenika)

Prilaz tvornici 41

22 000 Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.