Prijavite se na natječaj: ‘Zavrti priču’ ili ‘riješi problem’ i osvoji novčanu nagradu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije poziva studente da podnesu prijave za dodjelu sredstava za realizaciju poduzetničkih projekata studenata ili studentskih timova i ostalih prihvatljivih korisnika na području Republike Hrvatske. Natječaj je otvoren od 23. svibnja do 15. lipnja, a korisnicima je na raspolaganju ukupno 205 tisuća kuna za realizaciju poduzetničkih projekata te rješavanje poduzetničkih zadataka.

Aktivnosti podrške Mreže studentskih poduzetnički inkubatora, kao i dodjela sredstava provodit će se u okviru  dva pilot-projekta s ciljem realizacije i razvoja poduzetničkih projekata te financiranja osnivanja poduzeća od strane studenata.

Pilot-projekt Zavrti priču! usmjeren je na studente i ostale prihvatljive korisnike koji imaju svoju poduzetničku ideju/projekt, a mogu je prijaviti putem online obrasca.

Drugi drugi pilot-projekt Riješi problem! namijenjen studentima koji svoje sposobnosti i znanja žele okušati u rješavanju poslovnih izazova poduzetnika koji prijavljuju poduzetnički zadatak u okviru ovog projekta, putem online obrasca te na ovaj način pomažu uvesti studente u poduzetništvo, uz uštedu vlastitog vremena, ljudskih kapaciteta i novčanih sredstava, dobivši na izbor tri rješenja za zadani problem.

Za najbolja studentska poduzetnička rješenja osigurane su i novčane nagrade. Detaljan opis natječaja, uključujući prihvatljive korisnike, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Službenom tekstu poziva.

foto: Ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.