Prijavite se za ulazak u klub kvalitete ‘Like home’ i dodatno promovirajte apartmane

Svi privatni iznajmljivači koji ispunjavaju kriterije projekta ‘Like home’ do 25. svibnja mogu se prijaviti lokalnoj turističkoj zajednici kako bi postali članovi kluba kvalitete ‘Like home’ i ostvarili na taj način dodatnu promidžbu svojih turističkih kapaciteta.

– Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula  projekt Označavanja kvalitete  u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom ‘Like HOME’ – kazala je direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Željana Šikić.

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Riječ je o projektu ‘Like home’ za koji se proces certificiranja provodi od 2016. godine, a iz TZ pozivaju iznajmljivače da se prijave i ove godine kako bi ostvarili dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije, službenih internetskih stranica, tiskanih materijala te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija.

Osim prijave u glavni brend Like Home, iznajmljivači imaju mogućnost specijalizacije u četiri podbrenda, i to: City, Bike, Rural i Luxury (luksuzni apartmani) / Luxury Premium (kuće za odmor).

Uz iznajmljivače u projekt, prema određenim kriterijima, mogu ući i male destinacijske agencije, te će se njima dodjeljivati oznaka Like HOME Agency, a javni poziv bit će objavljen na stranicama TZ Šibensko kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.