Priključite se akciji Rotary kluba Šibenik i uljepšajte blagdane sugrađanima u potrebi

InfoVodice

Rotary klub Šibenik od 2009. godine tradicionalno organizira akciju ‘Božićni most’ kojom sugrađanima u potrebi žele pokazati kako nisu sami, barem u božićno vrijeme. Zahvaljujući donatorima, prošlogodišnja akcija novčano je pomogla čak 67 osoba, odnosno 20 obitelji prema izboru Centra za socijalnu skrb u Šibeniku.

Pomoći možete na tri načina. Jedan od načina je uplata na poseban žiro račun akcije pri Jadranskoj Banci – JABA HR4324110061520000759. Ujedno, možete kupiti ulaznice od 250 kuna za donatorsku večeru koja će se održati 1. prosinca u svečanoj dvorani Gradske vijećnice u Šibeniku s početkom u 20 sati. Ulaznice od danas možete kupiti na recepciji hotela Jadran.

Također, možete pomoći doniranjem potrepština u košare koje se nalaze u čak 11 trgovina Djelo, a koje na sebi imaju oznaku Božićni most. Ova akcija traje od 14. studenog do 14. prosinca, a potrpštine možete donirati na Šubićevcu, Vodicama, Ražinama, Tromilji, Bualama, Jezerima, Meterizama, Rogoznici, Bilicama i Šibeniku  (Kralja Zvonimira 110).

Ujedno, Marin Roman, predsjednik Rotary kluba poziva sve zainteresirane da na kraju akcije pomognu nositi pakete svim obiteljima koje će zahvaljujući plemenitim sugrađanima imati najljepši Božić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.